2286082316 6944108270 Σαντορίνη
hero image
 
 
 
 
Αποτεφρώσεις
Ο Σιγάλας Χαράλαμπος | Γραφείο Τελετών Θήρα Σαντορίνη - Ανθοστολισμοί & Κατασκευές Μνημείων

Ήδη από το Μάρτιο του 2006 νομιμοποιήθηκε η αποτέφρωση νεκρών, ημεδαπών ή αλλοδαπών, που δίνει το δικαίωμα επιλογής σε όσους πολίτες το επιθυμούν, ή το επιβάλλουν οι θρησκευτικές ή ιδεολογικές πεποιθήσεις τους. 

Πιστεύοντας ότι η επιλογή της εξόδιας διαδικασίας είναι απόλυτα προσωπική υπόθεση, το γραφείο τελετών “Ο Σιγάλας Χαράλαμπος” το οποίο βρίσκεται στην Σαντορίνη, σεβόμενο πλήρως τις επιθυμίες σας, στηρίζει την όποια επιλογή σας και αναλαμβάνει την αποτέφρωση του αγαπημένου σας προσώπου.
 
 
 
 
 
 

Διαθέτοντας μακροχρόνια εμπειρία
και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε την μεταφορά της σορού προς το αποτεφρωτήριο Ριτσώνας στην Ελλάδα ή στη Σόφια της Βουλγαρίας και να διεκπεραιώσουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, λειτουργικές και γραφειοκρατικές, όπως ορίζονται από τη νομοθεσία για να πραγματοποιηθεί η αποτέφρωση της σορού του αγαπημένου σας.

Αντιμετωπίζοντας με το δέοντα σεβασμό τον άνθρωπό σας, μεταφέρουμε με ειδική νεκροφόρα τη σορό του στον τόπο καύσης και δίνεται η δυνατότητα στην οικογένεια εάν επιθυμεί, να παρίσταται στη διαδικασία.

Προϋπόθεση για την αποτέφρωση είναι η προηγούμενη ρητή, χωρίς όρο ή αίρεση, δήλωση του θανόντος για τη σχετική επιθυμία του ή αντίστοιχη δήλωση συγγενών του, εξ αίματος ή εξ αγχιστείας, έως και τετάρτου βαθμού.
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε με το γραφείο τελετών μας!
Το γραφείο τελετών μας στην Σαντορίνη λειτουργεί όλο το 24ωρο και είναι στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσει δίνοντας σας συμβουλές και πληροφορίες για τις διαδικασίες με ένα απλό τηλεφώνημα.