2286082316 6944108270 Σαντορίνη
hero image
 
 
 
 
Μεταφορά - Επαναπατρισμός Σορού
Ο Σιγάλας Χαράλαμπος | Γραφείο Τελετών Θήρα Σαντορίνη - Ανθοστολισμοί & Κατασκευές Μνημείων

Αποτελεί επιθυμία πολλών ανθρώπων όταν αποβιώσουν να ενταφιαστούν στη γενέτειρά τους, αντί του τόπου διαμονής τους. Στο γραφείο τελετών “Ο Σιγάλας Χαράλαμπος” το οποίο βρίσκεται στην Σαντορίνη, έχουμε τη δυνατότητα να αναλάβουμε πλήρως τη μεταφορά ή τον επαναπατρισμό της σορού και να πραγματοποιήσουμε την κηδείας.

Με τα πολυτελή νεκροφόρα οχήματα που διαθέτουμε, είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε προορισμό που θα μας ζητηθεί, όπου είναι εφικτό, αλλά και αεροπορικός ή ακτοπλοϊκός εάν η απόσταση είναι μεγάλη.
 
 
 
 
 
 

Πάντα με σεβασμό
στην δύσκολη στιγμή που βιώνετε, μεταφέρουμε την σορό του αγαπημένου σας προσώπου πάντου στην Ελλάδα ή το εξωτερικό. Παράλληλα, φροντίζουμε για ένα καλό προγραμματισμό της κηδείας, την έκδοση των απαραίτητων εγγράφων και αδειών μεταφοράς, την κατάλληλη προετοιμασία και περιποίηση της σορού.

Το γραφείο τελετών μας αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών που αφορούν τη μεταφορά ή τον επαναπατρισμό της σορού.

Διαθέτουμε πολυετή και σημαντική εμπειρία στο αντικείμενο, καθώς έχουμε χειριστεί πολυάριθμες περιπτώσεις αποστολής νεκρών προς διάφορες χώρες και διατηρούμε σταθερές συνεργασίες με γραφεία τελετών του εξωτερικού που μας γνωρίζουν και εμπιστεύονται.

Εσείς μπορείτε απλά να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς θα αναλάβουμε οτιδήποτε αφορά την μεταφορά ή τον επαναπατρισμό της σορού, καθώς και τις υπόλοιπες διαδικασίες.
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε με το γραφείο τελετών μας!
Το γραφείο τελετών μας στην Σαντορίνη λειτουργεί όλο το 24ωρο και είναι στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσει δίνοντας σας συμβουλές και πληροφορίες για τις διαδικασίες με ένα απλό τηλεφώνημα.