2286082316 6944108270 Σαντορίνη
hero image
 
 
 
 
Κατασκευή Μνημείων & Αξεσουάρ Μνημείων
Ο Σιγάλας Χαράλαμπος | Γραφείο Τελετών Θήρα Σαντορίνη - Ανθοστολισμοί & Κατασκευές Μνημείων

Στο γραφείο τελετών “Ο Σιγάλας Χαράλαμπος” το οποίο βρίσκεται στην Σαντορίνη, μπορούμε να αναλάβουμε την κατασκευή μνημείων, προσφέρουν πάντα ένα άψογο αισθητικά και ποιοτικά αποτέλεσμα.

Εάν θέλετε ένα κομψό, ξεχωριστό ή επιβλητικό μνημείο για το αγαπημένο σας πρόσωπο, το γραφείο τελετών μας, μπορεί να αναλάβει το σκάλισμα με παντογράφο ή laser, δημιουργώντας μοναδικά σχέδια.

Διαθέτουμε παραπάνω από 80 σχέδια για να επιλέξετε αυτό που επιθυμείτε, ενώ μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό σας σχέδιο και με δυνατότητα φωτορεαλιστικής απεικόνισης, πριν ξεκινήσει η κατασκευή. Επίσης, μπορούμε να συνδυάσουμε μάρμαρο και γρανίτη στην ίδια κατασκευή για ακόμα πιο μοναδικό αποτέλεσμα, ενώ μπορούμε να πραγματοποιήσουμε και σκάλισμα εάν το επιθυμείτε. 

Παράλληλα διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από διακοσμητικά είδη μνημείων όπως μαρμάρινες διακοσμητικές δημιουργίες, καντηλάκια - φαναράκια, κορνίζες, βάζα και πολλά ακόμα προϊόντα σε οικονομικές τιμές.
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε με το γραφείο τελετών μας!
Το γραφείο τελετών μας στην Σαντορίνη λειτουργεί όλο το 24ωρο και είναι στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσει δίνοντας σας συμβουλές και πληροφορίες για τις διαδικασίες με ένα απλό τηλεφώνημα.