2286082316 6944108270 Σαντορίνη
hero image
 
 
 
 
Οργάνωση Κηδειών
Ο Σιγάλας Χαράλαμπος | Γραφείο Τελετών Θήρα Σαντορίνη - Ανθοστολισμοί & Κατασκευές Μνημείων

Η τέλεση της κηδείας ενός ανθρώπου για εμάς δεν αποτελεί απλώς την παροχή μιας υπηρεσίας. Με απόλυτο σεβασμό στον ανθρώπινο πόνο και αμέριστη συμπαράσταση το γραφείο τελετών “Ο Σιγάλας Χαράλαμπος” το οποίο βρίσκεται στην Σαντορίνη, διοργανώνει αξιοπρεπείς πένθιμες τελετές, με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των συγγενών του εκλιπόντος.

Αναλαμβάνουμε με συνέπεια και σεβασμό, απέναντι σε κάθε μορφή ανθρώπινης απώλειας, την οργάνωση και όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται για μια ολοκληρωμένη και αξιοπρεπή επικήδεια τελετή, διαδικασίες τις οποίες το γραφείο τελετών μας γνωρίζει να υπηρετεί με επαγγελματισμό εδώ και πολλά χρόνια. 
 
 
 
 
 
 

Στο γραφείο τελετών μας
μπορείτε να επιλέξετε μια τελετή με τα απαραιτήτως αναγκαία σε ιδιαίτερα χαμηλό κόστος, είτε μια τελετή άλλης κατηγορίας με ανάλογο κόστος. Με αυτόν τον τρόπο αφήνουμε τον πελάτη να διαμορφώσει εκείνος την τελική τιμή βάση των οικονομικών του δυνατοτήτων.

Το ανθοπωλείο μας μπορεί να αναλάβει τον στολισμό του ναού όπου θα τελεστεί η τελετή, παρέχοντας σας ένα κομψό και λιτό στολισμό όπως ακριβώς απαιτεί η περίσταση, το δίσκο, την εκκλησία, τη χορωδία και όποια άλλη υπηρεσία χρειάζεστε για την κηδεία του αγαπημένου σας προσώπου στην Σαντορίνη, στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Είμαστε πάντα στο πλευρό σας για να σας προσφέρουμε μια καθόλα ολοκληρωμένη και επαγγελματική τελετή με σεβασμό για τα θρησκευτικά σας έθιμα, τις αισθητικές προτιμήσεις σας και τις οικονομικές σας δυνατότητες.
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε με το γραφείο τελετών μας!
Το γραφείο τελετών μας στην Σαντορίνη λειτουργεί όλο το 24ωρο και είναι στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσει δίνοντας σας συμβουλές και πληροφορίες για τις διαδικασίες με ένα απλό τηλεφώνημα.