2286082316 6944108270 Σαντορίνη
hero image
 
 
 
 
Μνημόσυνα
Ο Σιγάλας Χαράλαμπος | Γραφείο Τελετών Θήρα Σαντορίνη - Ανθοστολισμοί & Κατασκευές Μνημείων

Το μνημόσυνο σύμφωνα με τις θρησκευτικές μας παραδόσεις είναι μια πολύ σημαντική ακολουθία που γίνεται για την ανάπαυση της ψυχής των αγαπημένων μας ανθρώπων που έφυγαν. Ως προς την κοινωνική του υπόσταση το μνημόσυνο είναι εξίσου σημαντικό με την κηδεία, καθώς έτσι έχουν την ευκαιρία φίλοι και συγγενείς, ακόμα και όσοι δεν παρευρέθηκαν στην κηδεία, να τιμήσουν τη μνήμη του. 

Τα κύρια μνημόσυνα που συνηθίζουν να τελούνται είναι αυτά των 9ημερών, 40ημερών, 6μηνο, ετήσιο και τριετές προς τιμήν του απελθόντα και της ανάπαυσής του.
 
 
 
 
 
 


Σεβόμενοι τις παραδόσεις
και πιστεύοντας ότι κάθε άνθρωπος αξίζει να τον θυμούνται και να τον μνημονεύονται, το γραφείο τελετών “Ο Σιγάλας Χαράλαμπος” το οποίο βρίσκεται στην Σαντορίνη, προσφέρει σε πολύ προσιτές τιμές ειδικά πακέτα για μνημόσυνα σύμφωνα με τα άτομα που θα παραβρεθούν σε αυτό.

Στο σύγχρονο εργαστήριο μας δημιουργούμε τα καλύτερα κόλλυβα, σύμφωνα πάντα με τις προτιμήσεις σας, ενώ μπορούμε να αναλάβουμε και τον ανθοστολισμό της εκκλησίας ώστε να σας παρέχουμε μία πολύ προσεγμένη και άψογη τελετή για το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Οι έμπειροι και άρτια εξειδικευμένοι πάνω στο αντικείμενο συνεργάτες μας είναι στη διάθεσή σας διαρκώς για να σας προτείνουν και να σας συμβουλέψουν αρμοδίως σχετικά με την πραγματοποίηση του μνημόσυνου για το δικό σας πρόσωπο, με σεβασμό, διακριτικότητα και ευαισθησία.
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε με το γραφείο τελετών μας!
Το γραφείο τελετών μας στην Σαντορίνη λειτουργεί όλο το 24ωρο και είναι στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσει δίνοντας σας συμβουλές και πληροφορίες για τις διαδικασίες με ένα απλό τηλεφώνημα.