2286082316 6944108270 Σαντορίνη
 
 
 
 
 
Ο Σιγάλας Χαράλαμπος
Γραφείο Τελετών Θήρα Σαντορίνη - Ανθοστολισμοί & Κατασκευές Μνημείων

Ο θάνατος ενός αγαπημένου μας προσώπου είναι σίγουρα μια πολύ δυσάρεστη και επώδυνη εμπειρία. Το γραφείο τελετών μας “Ο Σιγάλας Χαράλαμπος” το οποίο βρίσκεται στην Σαντορίνη, σκέτετε δίπλα σας με σεβασμό αυτή την δύσκολη στιγμή, προσφέροντάς σας ολοκληρωμένες υπηρεσίες με υπευθυνότητα, αξιοπρέπεια και συνέπεια. 

Το γραφείο τελετών μας δημιουργήθηκε το 1995 και πλαισιώνεται από εξειδικευμένο προσωπικό και εξοπλισμό, έτσι ώστε η τελετή ή το μνημόσυνο του αγαπημένου σας προσώπου να γίνουν όπως εσείς επιθυμείτε, με ευσέβεια και υποστήριξη των πενθούντων, με σεβασμό και αξιοπρέπεια στον ανθρώπινο πόνο.

Διαθέτοντας και γραφείο στην Αθήνα, μπορούμε να αναλάβουμε την οργάνωση τελετών, μνημόσυνα, αποτεφρώσεις, ενταφιασμούς, εκταφές, απολύμανση οστών, μεταφορά σορού-οστών, επαναπατρισμούς και οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία σχετική με το αντικείμενό μας στην Σαντορίνη, την Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
 
 
 
 
Το ανθοπωλείο μας
Από το 2020 λειτουργεί και ανθοπωλείο στις εγκαταστάσεις μας. Έτσι μπορούμε να αναλάβουμε τον ανθωστολισμό ναών καθώς και την αποστολή στεφανιών σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα, διαθέτοντας μια μεγάλη ποικιλία από μάρμαρα και μακροχρόνια εμπειρία, μπορούμε να σχεδιάσουμε και κατασκευάσουμε το μνημείο της επιλογής σας, ενώ διαθέτουμε και μια μεγάλη ποικιλία από διακοσμητικά είδη μνημείων.

Εμπιστευθείτε το γραφείο μας για την οργάνωση οποιασδήποτε πένθιμης τελετής επιθυμείτε. Φροντίζουμε για όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες, από το στολισμό της εκκλησίας και τα στεφάνια έως τις τοιχοκολλήσεις των αγγελτηρίων, στην περιοχή που θα μας υποδείξετε.

Οποιαδήποτε απαίτηση σας γίνεται ευθύνη μας, ενώ φροντίζουμε ώστε να σας απαλλάξουμε από κάθε υποχρέωση και γραφειοκρατία σε μια τέτοια δύσκολη στιγμή.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε με το γραφείο τελετών μας!
Το γραφείο τελετών μας στην Σαντορίνη λειτουργεί όλο το 24ωρο και είναι στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσει δίνοντας σας συμβουλές και πληροφορίες για τις διαδικασίες με ένα απλό τηλεφώνημα.